Riool ontstoppen Amsterdam - Afvoer verstopt Amsterdam, Riool ontstoppen Amsterdam, Ontstoppingdienst Amsterdam

Ga naar de inhoud

Onze diensten

Afvoer verstopt Amsterdam, Riool ontstoppen Amsterdam, Ontstoppingdienst Amsterdam

Toilet Verstopt?

Soms kan de verstopping van uw toilet worden veroorzaakt door iets heel eenvoudigs; een verfrissingsblokje of een toiletrol die per ongeluk in de pot is gevallen en vervolgens wordt doorgespoeld. Dit kan bijdragen aan de blokkering van de doorgang waardoor uw toilet verstopt komt te zitten. Vaak wordt dan geprobeerd om het toilet eerst schoon te krijgen in de hoop dat de doorgang wordt bevorderd. Helaas werkt dit niet altijd, omdat het probleem zich dan in het rioolstelsel bevindt.
Gelukkig beschikken wij over verschillende methoden om dit probleem snel te verhelpen.
Een veelgebruikte methode is de mechanische schoonmaak. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een, met opzetstukken voorzien, veren apparaat. Met dit apparaat wordt een stalen veer, waarop frontaal een onstoppingskop is bevestigd, in de riolering gedraaid.
Zodanig wentelt dit apparaat zich door de verstopping en wordt het riool gereinigd en de doorgang vrijgemaakt. Dit proces wordt gevolgd door een naspoeling met water, waarna er middels een camera nog een keer wordt gekeken of de riolering wel degelijk schoon is.
Gelijktijdig inspecteert de rioolmeester van Optimaal Riool Service wat de aanleiding is geweest tot de verstopping. Op basis van deze inspectie voorziet de rioolmeester u van het juiste advies om dergelijke problemen te voorkomen in de toekomst.
Vervolgens wordt er een vrijblijvende offerte vanuit Optimaal Riool Service Amsterdam
verzonden om het riool te renoveren, zodat u in de toekomst geen last meer heeft van zulke problemen.
Terug naar de inhoud